Naisten edustusjoukkueen valmennustiimi - kautta 20-21 rakennetaan
5.4.2020 13:24 Uutisointi / Naiset

Kauden 20-21 rakennus käynnissä

Naisten edustusjoukkueen valmennustiimiä on rakennettu huolellisesti ja päävalmentajana toimivan Marko Virtasen avuksi lajivalmennukseen ovat liittyneet mukaan Petri Tuominen ja Mia Puolanne.

Petrillä on pitkä kokemus valmentamisesta. Petri on suorittanut huippuvalmentajatutkinnon ja toiminut mm naisten pääsarjassa SB Pron valmennustiimissä. Mialla on pitkä pelaajatausta aina naisten liigaa myöden ja löytyy meriiteistä myös yhdet tyttöjen MM-kisat pelaajana. Valmennuskokemusta Mialta löytyy juniorijoukkueista Tampereelta ja Lahdesta.

Maalivahtivalmennuksesta ottaa kopin Patrik Heimala. Patu on pitkään toiminut Lahdessa lajin parissa ja nyt muutamat vuodet on keskittynyt maalivahtivalmennuksen saloihin pelaamisen ohessa.

Fysiikkavalmentaja aloittaa Henna Lehtiniemi. Salibandy on Hennalle uusi laji, mutta on tutustunut lajin saloihin alkuvuoden aikana suorittaessaan työharjoittelua seurassa. Hennan oma vahvuus löytyy voimailun puolelta.

"Olen erittäin tyytyväinen tähän tiimiin. Ekojen keskustelujen jälkeen on jo selvää, että meillä on freesi ilmapiiri tiimissä. Pete ja Mia on entuudestaan minulle tuttuja joten tiedän, että olemme samalla aaltopituudella. Patulla on paljon annettavaa veskareille ja hän teki heti vaikutuksen minuun, kun hän sanoi valmennuksen lähtevän liikkelle valmennettavan hyvinvoinnista. Henna on meille löytö. Vaikka laji on hänelle vielä hieman outo niin hänellä on silti paljon uutta mielessä mitä tuoda mukaan fysiikan osalta. Eikä tiimi välttämättä ole vielä valmis, mutta palataan siihen sitten kun ja jos tulee kerrottavaa." kommentoi Marko valmennus tiimiään.

Joukkuetta rakennetaan kovaa vauhtia, mutta vallitseva tilanne vaikeuttaa kauden aloittamista. Varsinaisia try in- harjoituksia tuskin päästään koskaan pitämään niin mikäli koet, että Pelicans SB on sinun joukkue ja haluat pelata naisten pääsarjassa niin ota rohkeasti yhteyttä! Naiset pelaavat ensi kaudella liiga B:ssä ja tavoitteena on rakentaa urheilullinen ja tavoitteellisesti harjoitteleva ja pelaava joukkue, jossa panostetaan yksilön kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Marko Virtanen, marko.virtanen@pelicanssb.fi, 0500-582816


   
Lisää uutisia
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat