Mukaan Suomen 5. suurimpaan salibandyseuraan?
5.4.2020 16:53 Uutisointi / Pääsivusto

Haku ensi kaudelle on nyt käynnissä!

Haluatko olla mukana luomassa alueen johtavaa salibandyseuraa kanssamme?

Pelaajaksi?

Pelicans SB tarjoaa kilpa- ja harrastetoimintaa tyttö- ja poikajunioreille kuin myös aikuispelaajille. Seura tarjoaa laajan valikoiman harrastaa ja pelata salibandya oman motivaation ja tason mukaisessa joukkueessa. Seura tarjoaa laadukkaan valmennuksen ja harjoitusympäristön pelata salibandya kilpa- tai harrastesarjoissa.

LISÄTIETOA


Valmentajaksi?

Tarjoamme hyvän ympäristön valmentajaa & kehittyä valmentaja sekä laadukkaat harjoitteluolosuhteet. Siinä mm. osoituksena seuran arvoista juuri saatu Tähtiseura tunnustus Olympiakomitealta. Meillä valmentajille tarjotaan varusteet ja välineet sekä mahdollisuuden kouluttua ja kehittää osaamista.

LISÄTIETOA


Ohjaajaksi?

Etsimme jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita henkilöitä toimimaan lasten & salibandyn parissa. Pelicans Sb:n harrastetoiminta tarjoaa monipuolista liikuntaa aikuinen-lapsi kerhosta aina aikuisten kuntosäbään saakka. Toiminta liikuttaa vuosittain yli 500 lasta, nuorta ja aikuista. Ryhmiä on tarjolla Lahti Energia-areenalla ja useilla eri kouluilla ympäri lahtea. Haemme ensikaudelle salibandykerhoihin uusia liikunnanohjaajia.

LISÄTIETOA


TULE MUKAAN!


   
Lisää uutisia
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
Kategoriat