Mestareiden Cup päivä 2
1.8.2020 22:28 Uutisointi / C2-pojat (2006)

Lauantain suuri urakka, kolme tiukkaa ottelua.

Lauantai valkeni Turun kupittaalla aurinkoisissa merkeissä, luvassa kuumaa keliä niin ulkona kuin sisätiloissa. Eilinen voitto TPS piti mielen korkealla vielä aamustakin. Mutta tiedossa oli kolme kovaa peliä joista jokaista lähdettiin voittamaan.


Ensin vastaan tuli Oilers Espoosta joka tiedettiin vahvaksi mutta aiempaa kohtaamista ei vielä ollut joukkueiden kesken ollut. Kovaa vääntöä alusta loppuun mutta kovalla hurmoksella Pelicans hoiti homman kotiin vakuuttavalla 7-2 voitolla.
Toinen ottelu oli ÅIF vastaan. Joukkue on kohdattu kerran harkkapelin yhteydessä mutta tästä oli jo vuosi aikaa. Silloin peli oli täysin ÅIF hallitsemaa. Nyt Pelicans pojat antoivat kovan vastuksen. Peli päättyi 3-2 tiukan väännön jälkeen ÅIF hyväksi.Päivän päätteeksi vastaan tuli jo entuudestaan osittain tuttu Lasbh Talent joukkue. Tiedossa oli vahva taisto niin fyysisesti ja henkisesti paikallisvastustajan kanssa. Ottelu oli tiukkaa alusta loppuun asti. Lasbh talent vei ottelun kuitenkin tiukan väännön jälkeen lukemin 2-1.

Turnauksen saldo 2 voittoa ja 2 häviötä. A lohkon toinen sija.

”yhteenveto päivän peleistä. Tiedossa oli siis lähtökohtasesti rankka 3 pelin setti ja ensimmäisenä saatiin vastaan esport oilers joka oli ennakko tietojen perusteella yksi Etelä-Suomen kärki porukoista joten haasteellinen peli oli luvassa. Vastustaja aloitti hyvällä jalalla ja otti pallonhallinnan mutta pysyttiin suunnitelmassa ja keskityttiin vastahyökkäyksiin jotka tällä kertaa tuottivat tulosta hyvällä prosentilla, 7-2 voitto ja turnausta päästiin jatkamaan puhtaalla pelillä. Toiseen peliin tuli vastaan ÅIF joka kohdattiin vuosi sitten harkkapelissä, saatiin tiukka ja tasainen peli aikaiseksi mutta vastustajalle ansaitusti 3-2 voitto. Jonkun verran kuitenkin on vuoden aikana ehtinyt tapahtumaan kun silloin tuli 11-2 selkeä häviö ja nyt pystyttiin tasaseen peliin. Sitten oli vuorossa se päivän kolmas peli ja vastassa lasbh talent, tästä tuli selkeästi tämän turnauksen heikoin peli eikä saatu missään vaiheessa irti parastamme, vastustajalle 2-1voitto. Turnauksessa tähän astisista peleistä on viimeistään huomannut sen että pystytään pelaamaan Suomen kärki joukkueita vastaan tasaisesti, huomenna lähdetään jatkamaan urakkaa puolivälieriin jossa asettuu vastaan SB-Vantaa!” kertoo vastuuvalmentaja Petri Kaurinki.

Huomenna sunnuntain finaalipäivänä ensimmäisenä vastaan tulee SB Vantaa. Tuttu harkkapeli vastustaja. Peli alkaa aamulla klo 9.00.
   
Lisää uutisia
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
Kategoriat