C2 sm-sarja alkoi Seinäjoella
Julkaistu: 27.09.2020 00.00

Sm-sarjan alku näytti tänään sen pelaamisen kurjan puolen. Vastoinkäymisiä, loukkaantumisia ja pari hävittyä ottelua. Toki myös paljon oppia uusiin taistoihin. Kovaa taistelua, sinnikästä vääntöä loppuun saakka. Sitä ei puuttunut, hitusen onnea ehkä.

Päivä oli melkoinen koettelemusten päivä. Jo menomatkan bussin rengasrikko ennen Tamperetta toi heti aamusta ylimääräistä jännitystä peliaamuun. Siitäkin selvittiin kiitos Vianor Tampereen Sarankulma. Nopea varikkokäynti, uudet renkaat alle...,Seinäjoki täältä tullaan sittenkin. Pojat bussista nopean vaatteiden vaihdon ja muutaman verryttely liikkeen jälkeen kentälle.

Peleissä jäätiin tuloksissa mutta taistelu oli kovaa ja tulos olisi voinut olla jotain muuta toisena päivänä.

Varsinkin SPV:tä vastaan pallot kolisi harmittavasti tolppiin suurella prosentilla. Pelin pyöriessä hienosti vieraan päädyssä. Tarkkuutta viimeistelyyn ja hitusen onnea olisi tarvittu. Lopputulos 4-5 kotijoukkue SPV:lle.

Toisessa pelissä kovaksi vastustajaksi tiedetty OLS oli kova ja fyysinen vastus ja Pelikaani päässä loukkaantumisprosentin noustessa loppua kohden oli pakko sanoa kovasta taistelusta huolimatta että pohjosen poika oli sitkeempi ja parempi tänään. Lopputulos 11-6 Olssille.

”yhteenveto eilisistä peleistä. Ekassa matsissa vastassa tuntematon kotijoukkue SPV. Peli lähti liikkeelle spv:n ollessa huomattavasti valmiimpi avaus erään, toisessa erässä ruvettiin saamaan enemmän paikkoja ja päästiin muutenkin paremmin peliin mukaan. Vikassa erässä meille annettiin mahdollisuus ratkaista matsi ylivoimalla mutta se oli tällä kertaa täysin hukassa ja pelkästään laukausten saanti tuotti isoja vaikeuksia. Pelissä oli tekopaikkoihin nähden mahdollisuudet voittoon mutta jollei niitä käytä niin se ei riitä. Näinollen vastustajalle pisteet maalein 5-4. Toisessa matsissa vastassa taas uusi joukkue OLS joka tiedettiin ennakko kaavailuissa kovaksi vastustajaksi. Lähdettiin peliin tärkeän sentterin puuttuessa ja lisää vastoin käymisiä oli luvassa kun 4 poikaa tippui rivistä ensimmäisessä erässä. Loppu pelistä tulikin sitten selviytymis taistelu ja täytyy olla tyytyväinen kuinka pojat sen hoitivat loppuun asti. OLS käytti paikkansa tehokkaasti ja loppu numerot 11-6 heille. Pelit jatkuu seuraavana viikonloppuna Jyväskylässä ja sinne lähdetään rakentamaan tekemistä taas uudella ilmeellä!” kertoo vastuuvalmentaja Petri Kaurinki.

Otteluiden parhaina palkittiin SPV ottelusta Sasu Vainio ja OLS ottelusta Tomi Ahonen.

Ensi viikonloppuna pelataan Jyväskylässä. 4.10 vastaan tulee O2-JKL/MuurY sekä Steelers/SCU. Pistejahti alkakoon.

Kiitos vielä turnausisäntä SPV:lle hyvistä järjestelyistä. Varsinkin joukkueiden toimihenkilöille järjestetty ilmainen ja loputon tarjoilupöytä oli hienosti ajateltu perinne. Tästä pisteet Seinäjoelle.