Pelicans C2 pojat sm sarjaan
Julkaistu: 23.08.2020 00.00

Pelicans C2 pojat sm sarjaan

”Uskokaa siihen!”...kajahti ratkaisevalla hetkellä Ylöjärven liikuntahallissa Pelicans katsomosta tänään kun C2 pojat taistelivat itsensä lohko A voittajiksi.




Karsinta viikonloppu oli Pelicans juhlaa alusta loppuun saakka. Lauantain voitokkaat pelit TPS ja Merikoskea vastaan sai Pelicans sellaiseen hurmokseen että sille ei tuntunut näkyvän loppua.

Sunnuntai aamun Classic peli oli varmaa tekemistä ja tulos 12-1 Pelicanssille.






Neljäs ja viimeinen ottelu isäntäjoukkue YPA vastaan osoittautui kovaksi taistoksi joka ratkesi vasta rangaistuslaukauskilpailussa Pelicanssin hyväksi. Lopputulos näin 3-2 Pelicanssille.





” Keväällä kun lohkot ilmestyi näkyviin niin ensi vaikutelma oli että mitenköhän tuosta voisi joukkueen selvittää eteenpäin. Oma ajatusmaailma joukkue urheilussa on se että pärjäämisen suhteen tarvitaan tarvittava valmistautumisjakso ja pohdittiin yhdessä toimihenkilöiden kanssa mahdollisuutta treenata koko kesä ilman taukoa. Tätä lähdettiin toteuttamaan ja pelattiin iso määrä harkkapelejä joiden myötä ruvettiin huomaamaan että mahdollisuudet karsinnoissa saattaa olla olemassa kun asiat loksahtaa kohdalleen. Päästiin karsintoihin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla ja saatiin viimeistely sielä kohdalleen. Tähän yhdistettynä hyvä maalivahtipeli sekä asenne oli erittäin hyvällä tasolla. Erityisesti haluan kiittää pelaajia kesän harjoittelu aktiivisuudesta.

Omasta puolestani on pakko antaa kiitokset koko tälle meidän yhteisölle jotka ovat mukana tässä meidän toiminnassa. Vanhemmat, pelaajat, sekä toimihenkilöt. Lähdettiin rohkeasti liikkeelle sillä ajatuksella että tehdään koko kesän läpi hommia SM-sarjapaikan eteen, palkinto siitä uhrautumisesta tuli tänä viikonloppuna ja pääsimme pelaamaan tulevaksi kaudeksi korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Meillä on aivan mahtava koko tämä yhteisö jolla tätä touhua tehdään, oli hieno nähdä iso joukko vanhempia katsomossa ja se että pojat saivat ison onnistumisen niin tästä on hieno jatkaa eteenpäin!!!
” kertoo vastuu valmentaja Petri Kaurinki.


Viikonlopun tilastot ovat turkoosin sävyisiä.




Nyt ansaittua lepoa, treeniä ja suunta kohti tulevia pelejä. Pysytään terveinä



Kiitos pojat, valmennus, toimihenkilöt ja sarjan äänekkäin kannatusryhmä vanhemmat.