D-tytöillä neljän pelin viikonloppu
Julkaistu: 02.11.2020 00.00

D-tytöillä neljän pelin viikonloppu

D-tytöillä oli kahden sarjan pelit viime viikonloppuna. Haastajasarjassa Musta pelasi Kirkkonummella Rangersia ja Blackbirdsiä vastaan. Mustalle molemmista voitot! Onnistujina voi mainita erityisesti Kaisa Kiiverin, joka uhrautui maalivahdiksi ensimmäiseen peliin, sekä myös toisen pelin maalivahdin Tuulian, jolle nollapeli Blackbirdsiä vastaan.


Kilpasarjan toinen turnaus oli Turkoosin kotiturnaus. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Eräviikingit, jälleen tytöille täysin uusi vastustaja. Suuri jännitys vaivasi tyttöjä ennen peliä ja sen aikanakin. Pallo pomppi syötöissä hieman minne sattui ja ei pysynyt normaaliin tapaan mukana vauhdissakaan. Voitto kuitenkin Turkoosille, mutta parannettavaa kuitenkin jäi.

Toinen peli Turkoosilla VSS Blackiä vastaan. VSS meni johtoon ensimmäisessä erässä suht ansaitusti. Turkoosien pelaajat ampuivat yli ja ohi maalin jatkuvalla syötöllä. Pelin vauhti oli olematon. Onneksi Noora osui kerran maaliin ja saatiin edes tasapeli aikaan. Hyvää oppia tällaisetkin pelit.

Tulokset:

Rangers – Musta 2-10

Musta – Blackbirds 0-13

Turkoosi – Eräviikingit4-2

VSS Black- Turkoosi 1-1

Pelit jatkuu ensi sunnuntaina 8.11 Salpausselkähallissa Etelä-Suomen alueen haastajasarjan peleillä klo 10 PSS/ Light Iron - Turkoosi ja klo 15 Losb/ VSS II.