F2-poikien ensimmäinen turnaus koitti sunnuntaina 15.11.!
F2-pojat (2012)Julkaistu: 16.11.2020 00.00

F2-poikien ensimmäinen turnaus koitti sunnuntaina 15.11.!

Ensimmäistä turnausta oli odotettu jo keväästä asti, vihdoin se koitti! Sunnuntaiaamu alkoi kovalla vastuksella. Kouvolan Sudet vei voiton Pelicans Mustaa vastaan lukemin 10-3.

Ensimmäisestä pelistä oli saatu hyvä lämpö päälle mutta maalinälkää ei oltu vielä ihan taltutettu. Toisessa pelissä vastaan saapui Jenga Karhut. Hienoja maaleja nähtiin molemmilta joukkueilta mutta Pelicans Musta vei voiton kotiin hienoin lukemin 7-4.


Pelicans Turkoosi kohtasi ensimmäisessä pelissään myös Kouvolan Sudet. Taistelu oli kovaa molemmilla joukkueilla. Maaleja ei puuttunut tästäkään kamppailusta. Pelicansin maalivahti teki huikeaa työtä ja torjui upeita vetoja Susilta. Hienoista torjunnoista huolimatta Sudet oli tälläkin kertaa parempia ja vei voiton lukemin 8-5.

Tappio jäi hieman kaivelemaan poikia ja seuraavassa pelissä heille ei kelvannut kuin voitto. Syöttöjen kautta tämä toteutui! Pelicans Turkoosi pelasi upean toisen pelin ja pyöritti peliä koko toisen erän Jenga Tiikerien päässä. Voitto vietiin kotiin lukemin 9-4.


Iltapäivällä Pelicans Valkoinen saapui kentälle, näiltä kavereilta ei taistelutahtoa puuttunut. He kohtasivat ensimmäisessä pelissään Jenga Karhut. Tässä pelissä nähtiin päivän kovin maalisaldo, peräti 18 maalia yhteensä! Pelicans Valkoinen vei voiton kotiin tyrmäävin lukemin 12-6.

Jokaisessa Pelicansin joukkueessa oli päivän aikana yksi kentällinen pelaajia ja 1-3 vaihtomiestä.

Päivän viimeinen peli koitti SaiPa 12 vastaan. Ja tästä pelistä pitää nostaa erityismaininta Pelicans Valkoisen pojille. He pelasivat kahdella vaihtomiehellä SaiPaa vastaan, jolla oli kolme kentällistä pelaajia mukana. Taistelu oli tästä huolimatta kovaa ja tasaista. Hienoa Pelicansin pojat! Upeaa taistelutahtoa! Ottelulukemiksi saatiin upea tasuri 6-6.


Sunnuntaipäivää ei olisi paremmin voinut viettää. Sali huokui intoa niin kentällä kuin katsomossa. Kiitos kaikille mukavasta turnauspäivästä. Kahden viikon päästä taistellaan taas!