Sunnuntain pelit pelattiin Vantaalla, Campo Centerissä
Julkaistu: 27.11.2020 00.00

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Tiikerit. Eka erä oli hieman lämmittelyä, eikä ihan oltu hereillä. Kellon lyödessä tasan neljä minuuttia, Sara Kivinen lyö pallon Tiikereiden verkkoon, Oona Saarisen syötöstä. 10 minuutin jälkeen Tiikerit tasoittavat tilanteen. Ensimmäinen erä päättyi siis 1-1 tasatilanteeseen. Tokassa erässä ihan ei edes kahta minuuttia keretä pelata kun Bea Taipale laittaa Tiikerien verkon taas heilumaan ja Pelsu ottaa johtotilanteen 2-1. Erän puolessa välissä Tiikerit kuitenkin ottaa taas eron kiinni ja tasoittaa 2-2 tilanteeseen. Täytyyhän meidän kuitenkin ennen erän loppumista ottaa johtotilanne takaisin, jonka tällä kertaa vetää Emma Elokankare, Sanni Saastamoisen syötöstä. Näin toinen erä päättyy 3-2 Pelsuille. Kolmas erä oli, taas kerran, parasta peliä mitä tänään nähtiin. Vaikka peli aikalailla pyöri meidän hallinnassa, ei maaleja nähty ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin. Kymmenen minuutin jälkeen Pelsut saavat suurennettua maalieroa, kun Sara vetää Bean syötöstä maalin. kuitenkaan pelkkä kahden maalin ero ei riitä Pelsuille, vaan hieman ennen pelin loppumista, päättää maalivahtimme Allu, että on aika hänenkin päästä tehoille ja heittää Sannille pallon, joka laittaa Tiikerien verkot heilumaan viimeisen kerran. Hieno peli päättyi siis 5-2 Pelsuille :)

Toisessa pelissä vastaan tuli PSS Musta. Tässä pelissä meidän EKA erä oli todella hyvää pelaamista (koskaan ei varmaan ole ensimmäinen erä ollut näin hyvää peliä). Ensimmäinen maali kuitenkin tuli Pessiltä. Tämän jälkeen 20 sekuntia myöhemmin Jenni Leppänen tasoittaa tilanteen, Pirttiksen syötöstä. Päälle minuutin jälkeen heiluu taas vastustajan verkko, kun Bea vetää Oonan syötöstä. Loppu erä olikin kovaa taistelua, eikä tästä tullut enää maaleja kumpaankaan päähän. Toisessa erässä pudottiin hieman kärryiltä. Alkuerä näytti ihan hyvältä ja tästä saatiinkin 3-1 johtotilanne, kun Oona Saarinen vetää Emmi Hokkasen syötöstä. Tämän jälkeen jäätiin selvästi jälkeen ja Pessi otti maalieroa kiinni vetäessään taululle 3-2 lukemat. Toisen erän loppu oli taas taistelua, eikä siitäkään enää syntynyt maaleja. Kolmanteen erään paransimme peliä, ja vaikka alivoimalla pelasimmekin kaksi minuuttia, ei Pessi päässyt maalillemme. Kuitenkin hieman jäähyn loppumisen jälkeen, pääsi Pessi tasoittamaan tilanteeseen 3-3. Loppu erä oli, taas kerran, pelkkää taistelua eikä valitettavasti Pelsulle syntynyt maaleja. Peli päättyi siis tilanteeseen 3-3.

Pelit ovat alkaneet jo sujumaan ja on todella hienoa, kuinka C- ja B-tytöt pelaavat yhteen. Kolmen pisteen viikonloppu ja seuraavan kerran pelaamme vasta Joulukuussa. Teksti on Periksen käsialaa.