Lauantaina pelattiin harjoituspeli Viron Maajoukkueen naisia vastaan
T18 (2004-2005)Julkaistu: 15.11.2021 08.09

Lauantaina pelattiin harjoituspeli Viron Maajoukkueen naisia vastaan

Lauantaina oli jännittävä matsi tiedossa, kun saimme mahdollisuuden pelata Pelicans SB naisten kanssa Viron Maajoukkuenaisia vastaan Salpahallissa Hollolassa. He olivat harjoitusleirillä Suomessa, ennen MM-kisoja ja pelasivat muutaman harjoitusottelun täällä. Vastustajajoukkue on maailmanranking 11. sijalla tällä hetkellä.

Peli alkoi osaltamme hyvin, kun pelikaanittaremme saivat tehtyä kaksi maalia ensimmäisessä erässä, ja Viron naiset vain yhden, joten erätauolle lähdettiin hyvillä mielin. Toisessa erässä tapahtui notkahdus osaltamme ja vastustaja sai tehtyä neljä maalia meidän verkkoon, meidän onnistumatta ollenkaan, joten peli oli tässä vaiheessa 2-5, meidän tappioksi. Kolmannessa erässä, saimme taas pelimme kuntoon, mutta Viro ei päästänyt helpolla, joten kumpikin joukkue sai heilutettua vastustajan verkkoa kaksi kertaa, pelin päättyessä 4-7 Virolle.

Upea, vauhdikas matsi silti kaikinpuolin. Naisemme ja tyttömme olivat hyvillä mielin pelin jälkeen, saaden taas uusia kokemuksia kovasta pelistä ja useimmat pelaajat kohtasivat ulkomaisen vastustajan ensimmäistä kertaa. Vastustajatkin saivat kuulemma useita hyviä oppeja ja vinkkejä pelistä ja valmentajamme keräsivät tietoa naisistamme, pelitavoista ja kovista pelitilanteista omia pelejämme varten. Kiitos siis Viron naiset ja tsemppiä MM-kisoihin!

Kuva: Saija Vainio

Teksti: Kati Töyrylä