P15 valtakunnallisesta jatkosarjasta Pelicansille hopeaa
Julkaistu: 05.04.2022 00.14

P15 valtakunnallisesta jatkosarjasta Pelicansille hopeaa

P15 valtakunnallisen sarjan lopputurnaus pelattiin viikonloppuna Lahdessa uudella Paavolan kampuksella. Uudet tilat saivat kehuja vierailevilta joukkueilta ja myös järjestävä taho oli tyytyväinen puitteisiin.


Meidän jengi!

Ottelut pelattiin yksinkertaisena turnausmuotoisena sarjana. Lauantaina pelattiin alkulohkot, joista sunnuntain semifinaaleihin asettuivat vastakkain TPS ja FBC Turku sekä Pelicans ja SCH. Finaaliin tiensä selvittivät TPS ja Pelicans. Pronssiottelussa mittelivät FBC Turku ja SCH, josta pokaali matkasi jännittävän ottelun päätteeksi SCH:n mukana Hyvinkäälle. Viikonlopun innoikkaimpana kannattajana on mainittava SCH:n pelaajan pikkuveli, joka jokaisessa Hyvinkään pelissä piti tunnelmaa yllä katsomossa.


Asemissa taisteluun SCH:tä vastaan. Ottelu päättyi Pelicansin hyväksi 5-4.

Finaalissa kohtasivat TPS ja Pelicans. Pelistä muodostui erittäin tiukka jännitysnäytelmä, jonka päätteeksi turkulaiset pääsivät juhlimaan kultaa yhden maalin erolla ottelun päättyessä tulokseen 3-2. Pelicansin maalintekijöistä finaalissa onnistuivat Lenni Syrjäniemi ja Atte Hertman. Turnauksen loppuotteluiden tulokset löydät täältä.

P15 joukkue kiittää kauden päätteeksi vastustajia reiluista ja pelitaitoja eteenpäin vieneistä peleistä! Erityisen kiitoksen ansaitsevat pitkän valmentajataipaleen joukkueen kanssa tehneet valmentajakaksikko Jukka Saksanen ja Ari Ikonen.


Joukkueen kapteeni Tino Rantanen ojentaa hopeapokaalin Jukka Saksaselle.