Tilastotappio!!
Julkaistu: 23.10.2022 12.34

Nähtiin erittäin kova ja fyysinen Suomisarja ottelu Porvoossa, missä loppusummerin soitua kotijoukkue oli maalin parempi! Suoritusta ei tarvitse missään nimessä hävetä, hyvä peli pelattiin ja ei muuta kuin eteenpäin!

Juhon mietteet vielä matsista;
"Ensimmäinen erä mentiin tasaisissa merkeissä. Paikkoja oli kentän molemmissa päädyissä ja ajoittain peli virtaili päästä päähän ensimmäisessä erässä vähän liikaakin. Toisessa erässä saatiin enemmän otetta peliin ja painopiste siirtymään PSS päätyyn. Kuitenkin lukuisista paikoista huolimatta, meidän yhden mustan hetken takia kolmanteen 3-1 tappioasemasta. Kolmas erä oli hyvä. Hyvin rakennettuja monipuolisia paikkoja oli erittäin paljon. Kuitenkin tänään tehottomuus vaivasi ja ei saatu kyllä oikein mistään sisään. Hyvä kiri toi meidät maalin päähän, mutta aivan ei riittänyt. Erittäin nousujohteinen suoritus tänään ja joukkueelle annettava kyllä iso krediitti hyvästä taisteluilmeestä ja pelissä oli erittäin paljon hyviä elementtejä mitä voidaan ottaa mukaan, toki niin kuin aina myös kehitettävää löytyy. Etenkin erikoistilanteissa oli tänään parantamisen varaa ja niitä jumppaillaan sitten ensi viikolla lisää. Vastustaja oli rutinoitunut Suomisarja joukkue ja heille iso hatunnosto uhrautuvasta puolustuspelaamisesta ja äärimmäisen hyvästä maalivahti pelistä. Aletaan taas pikkuhiljaa kääntämään katseita kohti ensi viikkoa, jolloin perjantaina suurhallille saapuu vastaan yksi sarjan parhaimmista joukkueista eli Loviisan Tor".