T16 tytöille kotiturnauksesta kolme voittoa
Julkaistu: 30.01.2023 09.12

Kotiturnauksessa pelattiin kolme peliä. Ensimmäisessä pelissä pelattiin O2-Jkl vastaan , voitto Pelsun tytöille 5-1.

Toinen peli oli ikäluokan hallitsevaa Suomen mestaria FB Factoria vastaan. Noora Haapsaari vei Pelsun johtoon ensimmäisellä minuutilla hienon karvauksen jälkeen. Toisessa erässä tehtiin maaleja vuoron perään ja erätauolle mentiin meidän johdossa lukemin 4-3. Kolmannessa erässä johdettiin jo 6-3 mutta Factor pääsi vielä maalin päähän. Voitto kuitenkin ihan ok pelin jälkeen meille lukemin 6-5.

Päivän viimeinen peli oli PSS vastaan. Hyvä aktiivinen viimeinen peli tytöiltä ja lopulta voitto meille lukemin 6-2.

Tytöt pelasivat hienot kolme peliä. Aktiivinen ja taisteleva esitys koko joukkueelta. Seuraavat pelit ovat Jyväskylässä 18.2.2023.