Pelicans SB:n taitokoulu ja Pekko Pelikerhossa on ollut hyvä meno
Päijät-Hämeen Salibandyseura ryJulkaistu: 30.05.2023 17.52

Pelicans SB:n taitokoulu ja Pekko Pelikerhossa on ollut hyvä meno

Pelicans SB järjesti nyt jo neljännen kerran Taitokoulun seuran nuoremmille pelaajille. Taitokoulussa oli kaksi eri ryhmää: 2014 ja 2015 syntyneet (24 junioria), sekä 2012 ja 2013 syntyneet (22 junioria) Taitokoululaiset pelaavat seuran omissa junnujoukkueissa ja heillä on ollut nyt toukokuussa kaksi treeniä joka viikko. Joukkueiden omat treenithän loppuivat huhtikuun lopussa. Taitokoulun lisäksi, seuran kerholaisille järjestettiin oma Pekko Pelikoulu, jossa oli myös kaksi eri ikäryhmää: 2016-2017 syntyneet (16 junioria) ja 2013-2015 syntyneet (17 junioria). Taitokoulussa ja Pekko Pelikoulussa viiletti siten yhteensä 79 seuran junnua.

Taitokoulusta ja Pekko Pelikoulusta vastasi Pelicans SB:n harrastevastaava Samuli Paalanen. Apunaan hänellä oli apuvalmentajia, joista osa opiskelee liikunnanohjaajaksi Vierumäellä ja osa pelaa seuran edustusjoukkueessa. Hommat sujuu jo rutiinilla, vaikka kaikkiin treeneihin suunnitellaankin uusia harjoitteita.
– Taitokoulun ja Pelikoulun valmistelut menevät jo tietyllä tavalla rutiinilla, mutta harjoituksien sisälle: oheis-, taito- ja peliosuuksiin, tietysti haetaan koko ajan jotain uutta, Paalanen kertoo.
– Treenit ovat menneet tosi hyvin ja Taitokoulun sekä Pelikoulun osallistumisprosentti ja tekemisen taso on ollut koko ajan kiitettävällä tasolla! Hyvillä fiiliksillä aina hallilla!

Vaikka Taitokoulu ja Pelikoulu loppuvatkin tällä viikolla, ei säbämailaa tarvitse vielä laittaa varastoon. Ensi viikolla vihelletään kesäkuun säbäleiri käyntiin ja jos ei ole vielä ilmoittautunut mukaan, on aikaa vielä perjantaihin saakka.
– Joo heti koululaisten kesäloman alkuun, ensi viikolla, vietetään viikko salibandyn ja liikunnan parissa, Paalanen toteaa.
– Hieno nähdä, että jälleen kesän leireillekin on tulossa innokaiden ohjaajien lisäksi hieno määrä innokkaita leiriläisiä!

Kesäkuun leirin tarkemmat yksityikohdat ja ilmoittautuminen löytyy seuran sivuilta: https://www.pelicanssb.fi/seura/350/salibandyleiri...
Seura järjestää myös toisen leirin elokuussa, ennen koulujen alkua, ja myös tämän leirin tiedot oheisen linkin kautta. Samoin kuin ilmoittautuminen.