Pelicans SB:n harrasteryhmät polkaistiin käyntiin – Uusia ja vanhoja kasvoja yhteensä 300!
Päijät-Hämeen Salibandyseura ryJulkaistu: 09.09.2023 17.03

Pelicans SB:n harrasteryhmät polkaistiin käyntiin – Uusia ja vanhoja kasvoja yhteensä 300!

Lahden Energia-areena ja eri koulut/liikuntahallit ovat tällä viikolla täyttyneet ilosta ja innostuksesta, kun Pelicans SB:n harrasteryhmät aloittivat syyskauden toimintansa.

Maanantaina 4.9. startannut syyskausi on tuonut mukanaan paljon iloisia ja innokkaita salibandyn harrastajia. Kuten viime kaudella, myös tällä kaudella mukana on noin 300 harrastajaa. Monet viime kauden tutut kasvot ovat palanneet takaisin, mutta uusiakin harrastajia on liittynyt joukkoon runsaasti.
- Harrasteryhmien syyskausi on saatu hienosti käyntiin Lahti Energia-areenalla ja eri kouluilla/liikuntahalleilla. Viimekausilta tuttujen kasvojen lisäksi mukaan on tullut hieno määrä uusia harrastajia lajin pariin, Pelicans SB:n harrastevastaava Samuli Paalanen kertoo.

Kokonaisuudessaan Pelicans SB tarjoaa tällä kaudella 22 erilaista harrasteryhmää, jotka toimivat eri puolilla Lahtea. Aina Lahti Energia-areenasta Vääksyn liikuntahalliin, ja monitoimitaloihin kuten Rakokiven ja Renkomäen.

Monipuolisuus on selkeästi Pelicans SB:n harrastetoiminnan yksi vahvuuksista. Tarjolla on ryhmiä vauvasta vaariin: lapsi-vanhempi -ryhmistä pelivuoroihin miehille, sekä erityisesti mainittava uutuus, Säbä-uinti -kerhot 2015-2018 syntyneille.

Samuli Paalanen rohkaisee kaikkia kiinnostuneita tarttumaan mailaan ja liittymään mukaan.
- Jos säbäkärpänen on puraissut, niin rohkeasti kokeilemaan vapaasti lajia! Ryhmiin mahtuu vielä syyskaudelle mukaan!

Lisätietoja kerhoista ja harrastetoiminnasta löytyy Pelicans SB:n kotisivuilta osoitteesta: https://www.pelicanssb.fi/seura/64/harrastetoiminta.

Eikä kannata unohtaa, että salibandy on hauska ja monipuolinen liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille. Se on loistava tapa pitää kuntoa yllä, parantaa motoriikkaa ja kehittää pelisilmää. Joten, maila käteen ja mukaan toimintaan.