Pelicans SB P9:n Vauhdikas Kotiturnaus Salpausselkähallissa
P9 (2015)Julkaistu: 16.11.2023 13.38

Pelicans SB P9:n Vauhdikas Kotiturnaus Salpausselkähallissa

Pelicans SB P9-joukkueet Musta ja Turkoosi osallistuivat 12.11.2023 jännittävään Kaakkois-Suomen Säbäkipinä -sarjan kotiturnaukseen Lahden Suurhallin Salpausselkähallissa. Molemmat joukkueet pelasivat neljä ottelua täynnä vauhtia ja maalijuhlia.

Mustan Joukkueen Maalirikkaat Ottelut

Pelicans SB Musta aloitti päivänsä vakuuttavasti voittamalla Jymyn maalein 18-8. Seuraavassa ottelussa LASB Jr kaatui peräti 20-4. Kolmannessa ottelussa SaiPa Musta osoittautui tiukaksi vastukseksi, mutta Pelicans SB Musta taisteli loppuun asti häviten niukasti 8-10. Päivän viimeisessä ottelussa Kopa jun kukistui 17-6.

Turkoosin Tasaiset Kamppailut

Pelicans SB Turkoosi aloitti turnauksensa voitokkaasti SC Jengaa vastaan lukemin 10-4. Toisessa ottelussa SaiPa Keltainen pisti kovasti hanttiin, ja ottelu päättyi tasatulokseen 10-10. Kolmannessa ottelussa Sudet SB Punainen kaatui 10-7.

Valmentajan Kommentit

P9 joukkueenjohtaja ja valmentaja Aki Holopainen oli tyytyväinen joukkueiden suoritukseen: "Pojat pelasivat koko päivän hyvin joukkueena. Kaikilla oli kivaa ja meidän kaksi tasavoimaista joukkuetta onnistuivat hienosti." Hän kiitteli erityisesti uusien pelaajien Aaronin ja Joppen kehitystä.

Holopainen huomautti myös, että pieni kenttä ja pidempi peliaika johtavat maalirikkaisiin peleihin ja totesi: "Yksilötasolla huimaa kehitystä... Parannettavaa siis puolustuksessa."

Kohti Seuraavaa Turnausta

Seuraava turnaus odottaa P9-joukkueita 26.11.2023 Joutsenohallissa Lappeenrannassa, jossa molemmat joukkueet kohtaavat kolme vastustajaa. Holopainen korostaa, että molemmat joukkueet pyrkivät parantamaan puolustuspelaamistaan ja lähtevät turnaukseen täynnä intoa ja oppimisen halua.

P9-joukkueen tämänhetkiset tulokset ja pelihenki näyttävät, että Pelicans SB on valmis kohtaamaan uudet haasteet ja jatkamaan pelaajiensa kehitystä.