Pelicans SB P17 Kohtasi Vaikeudet Oulun Floorball Clubia Vastaan
Julkaistu: 16.11.2023 14.03

Pelicans SB P17 Kohtasi Vaikeudet Oulun Floorball Clubia Vastaan

Pelicans SB:n P17-joukkue joutui kohtaamaan kovan haasteen lauantaina 11.11.2023 Lahden Paavolan Kampuksella, kun vastaan astui Oulun Floorball Club (OFBC). Ottelu päättyi vierasjoukkueen eduksi lukemin 13-3.

Pelicansin Pelaajien Tilastot

Pelicans SB:n pelaajat, jotka nousivat esille tilastoissa, olivat:

  • Joel Neuvonen (#69) – 2 maalia
  • Milo Vanninen (#47) – 1 maali
  • Timo Lehtinen (#15) – 1 syöttöpiste
  • Riku Rantanen (#21) – 1 syöttöpiste
  • Joel Raaska (#29) – 1 syöttöpiste

Vastuuvalmentaja Marko Kivelän Kommentit

Vastuuvalmentaja Marko Kivelä oli realistinen ottelun suhteen: "Ottelu oli vaikea, valmistautuminen peliin ei ollut sitä mitä piti, mikä näkyi heti tulostaululla. Meillä on muutenkin nyt ollut vaikeaa selvitä peleistä, joudutaan pelaamaan 2 ketjulla."

Loukkaantumiset ovat rasittaneet joukkuetta, ja rosteri on kapea. Kivelä kuitenkin korostaa joukkueen positiivista asennetta: "Jätkät on jaksanut vääntää ja peli-ilo säilynyt. Tässä pelissä meillä oli P15 kolme pelaajaa kokeilemassa ja pojat pärjäsi hienosti ja hoitivat omat 'tontit' niinkuin sovittiin."

Katseet Seuraavassa Ottelussa

Pelicansin seuraava ottelu on lauantaina 18.11.2023, jolloin vastaan asettuu jälleen oululainen joukkue, Oulun Luistinseura (OLS). Tämä ottelu pelataan Paavolan Kampuksella. Kivelä valmistaa joukkuettaan kovaan peliin ja toivoo saavansa paketin kasaan, kuten kahdessa edellisessä ottelussa.

Kaikki kannustamaan Pelicansia voittoon kotikentällään – tule mukaan elämään mukana jännittäviä hetkiä salibandyn parissa!


Liity kannustusjoukkoihin ja seuraa Pelicans SB:n matkaa SM-sarjassa. #PelicansSB #P17SM #Salibandy #Joukkuehenki #PelaaSydämellä #KohtiVoittoa 🥍🔵🔴