Pelicans SB:n kevätkauden kerhotoiminta käynnissä – Vielä ehdit mukaan!
Päijät-Hämeen Salibandyseura ryJulkaistu: 01.02.2024 08.00

Pelicans SB:n kevätkauden kerhotoiminta käynnissä – Vielä ehdit mukaan!

Pelicans SB:n kevätkauden 2024 kerhotoiminta on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti, ja toiminta pyörii jo täyttä häkää. Harrastevastaava Samuli Paalanen kertoo iloisena, että syyskauden tuttujen kasvojen lisäksi yli 50 uutta harrastajaa on liittynyt seuran toimintaan vuoden vaihteessa. "Eli menoa ja meininkiä riittää!" Samuli iloitsee.

Kerhot kokoontuvat Lahti Energia-areenalla sekä eri koulujen liikuntasaleissa, tarjoten laadukkaat puitteet salibandyn harrastamiselle. Pelicans SB:n kerhovalikoima on laaja: tarjolla on harrastustoimintaa eskari- ja kouluikäisille, 13-17-vuotiaille nuorille sekä miehille omat pelivuorot. Lisäksi seura järjestää yhteistyössä Lahden uimaseuran kanssa monilajikerhon ja Erkkasäbää, jotka tarjoavat monipuolisia liikuntamahdollisuuksia lapsille ja nuorille.

Kevätkausi jatkuu aina huhtikuun loppuun asti, ja mukaan mahtuu vielä hyvin. Jos salibandy tai monipuolinen liikunta kiinnostaa, nyt on loistava tilaisuus tulla mukaan! "Rohkeasti yhteyttä ja tutustumaan lajiin!" Samuli rohkaisee kaikkia kiinnostuneita.

Lisätietoja Pelicans SB:n kerhotoiminnasta, aikatauluista ja ilmoittautumisohjeista löytyy seuran kotisivuilta: Pelicans SB:n harrastetoiminta. Tämä on mainio tilaisuus päästä mukaan iloiseen ja innostavaan yhteisöön, jossa jokainen voi kehittyä salibandyn parissa omalla tasollaan.

Yhteystiedot lisätietoja varten: Samuli Paalanen, Pelicans SB harrastevastaava Puh: 044 3511142, Email: samuli.paalanen@pelicanssb.fi

Tervetuloa mukaan Pelicans SB:n kerhotoimintaan – tehdään yhdessä tästä kevätkaudesta unohtumaton!