Pelicans SB P8-joukkueiden kotiturnaus Lahdessa – Suuri menestys!
P8 (2016)Julkaistu: 11.02.2024 20.00

Pelicans SB P8-joukkueiden kotiturnaus Lahdessa – Suuri menestys!

Lahti, 11. helmikuuta 2024 – Sunnuntaina Lahden Suurhallin Salpausselkähallissa järjestetty Kaakkois-Suomen P8-Säbäkipinäturnaus oli merkittävä tapahtuma Pelicans SB:n P8-joukkueille. Kotiturnauksessaan Pelicans SB toimi turnauksen järjestäjänä ja isäntänä, tuoden kentälle kolme joukkuetta: turkoosin, mustan ja sinisen. Jokainen joukkue pelasi neljä ottelua tässä innostavassa tapahtumassa.

Uusi Linjaus Ottelutuloksista

Salibandyliiton uuden linjauksen mukaisesti, ottelutuloksia ei enää kirjata julkisesti tulospalveluun. Tämä muutos tukee Olympiakomitean 10 laatulupausta lasten ja nuorten urheilussa, keskittyen urheilun iloon ja kehitykseen tulosten sijaan. Tämä linjaus on otettu hyvin vastaan, sillä se korostaa pelaamisen iloa ja kehittymistä kilpailullisen paineen sijaan.

Pelicans SB:n Joukkueiden Suoritukset

Vaikka ottelutuloksia ei virallisesti ilmoiteta, on selvää, että Pelicans SB:n joukkueet suoriutuivat erinomaisesti kotiturnauksessaan. Yhteensä 12 pelatusta ottelusta joukkueet voittivat kahdeksan ja yksi päättyi tasapeliin. Myös hävityissä otteluissa käytiin tiukka taistelu, ja voitto ratkesi kaikissa vain maalin erolla. Tämä osoittaa, että pienilläkin muutoksilla pelin kulku olisi voinut kääntyä toisin.

Kehitys ja Pelin Ilme

Jokainen pelaaja on ottanut kauden aikana merkittäviä askeleita eteenpäin pelikentällä. Joukkueen peli-ilme on muuttunut huomattavasti kauden alusta, ja pelaajien yhteispeli on kehittynyt vahvemmaksi. Erityisesti harjoituksissa keskitytty pelikuvioiden ja syöttöpelin parantaminen on alkanut näkyä otteluissa. Pelaajat eivät enää juokse summittaisesti pallon perässä, vaan liikkuvat kentällä järkevästi ja osaavat sijoittua paremmin.

Katseet Tulevaisuuteen

Tämä kotiturnaus antaa loistavan pohjan jatkaa kohti kevään turnauksia. Seuraava turnaus onkin jo kalenterissa 10. maaliskuuta Joutsenohallissa, Lappeenrannassa. Pelicans SB P8 on todennäköisesti lähdössä turnaukseen jälleen kolmella joukkueella, ja tämä päätetään lähiviikkojen aikana. Otteluohjelma julkaistaan lähempänä turnausta Salibandyliiton tulospalvelussa.

Tämä kotiturnaus oli erinomainen esimerkki siitä, miten urheilu yhdistää, kehittää ja tuo iloa niin pelaajille kuin kannattajillekin. Pelicans SB P8-joukkueet jatkavat kehittymistään ja odottavat innolla tulevia haasteita.