Kisiksen Höntsäpäivä tuo liikunnan iloa Lahden Kisapuistoon
Päijät-Hämeen Salibandyseura ryJulkaistu: 14.02.2024 16.24

Kisiksen Höntsäpäivä tuo liikunnan iloa Lahden Kisapuistoon

Lahden Kisapuisto muuttuu liikunnan ja urheilun juhlapaikaksi torstaina 29.2.2024, kun Pelicans SB yhdessä paikallisten urheiluseurojen kanssa järjestää Kisiksen Höntsäpäivän. Tämä ainutlaatuinen tapahtuma tarjoaa kaikenikäisille mahdollisuuden tutustua eri urheilulajeihin ja kokeilla niitä itse klo 17:00-19:30 välisenä aikana.

Tavoitteena Tutustuttaa Lahtelaiset Kisapuistoon

Pelicans SB:n toiminnanjohtaja Jari "Arppa" Koskinen kertoo tapahtuman tavoitteesta: "Kisiksen Höntsäpäivän tavoitteena on saada lahtelaiset tutustumaan Kisapuistoon ja tarjota mukava tapahtuma lapsille." Tämä päivä on loistava tilaisuus perheille viettää yhdessä aikaa ja löytää uusia harrastuksia.

Monipuolista Toimintaa Koko Perheelle

Kisiksen Höntsäpäivässä on luvassa lajikokeiluja ja toimintapisteitä, jotka järjestetään yhteistyössä Lahden alueen urheiluseurojen kanssa. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokeilla uusia lajeja ja löytää uusi suosikkilaji itselle tai perheen pienimmille. Mukana ovat muun muassa Lahden Ringette, Junior Pelicans, Lahden Taitoluistelijat ja monia muita, jotka esittelevät toimintaansa ja innostavat kaikkia liikkumaan.

Viihdyttävää Ohjelmaa ja Erikoistarjouksia

Tapahtumassa on luvassa myös runsaasti muuta ohjelmaa. Pekko Pelikaani, Lahden Pelicansin rakastettu maskotti, on paikalla viihdyttämässä yleisöä ja jakamassa iloisia hetkiä. Kioskista löytyy pientä purtavaa nälän yllättäessä, ja Pelicans Storen sekä HB Promotionin tarjontaan on mahdollista tutustua paikan päällä.

Erityisenä etuna Team Sportia Hockey Lahti tarjoaa teroituspalvelun erikoishintaan vain 5€ (norm. 15€), joten nyt on loistava tilaisuus saada luistimet terävään kuntoon!

Järjestelyt Sujuneet Hyvällä Fiiliksellä

Toiminnanjohtaja Jari Koskisen mukaan järjestelyt ovat sujuneet hyvällä fiiliksellä. "Fiilis on muutenkin odottava ja hyvä. Olisi mukavaa saada porukaa paljon paikalle. Tapahtumassa on paljon hauskoja toimintapisteitä ja kerrankin Kisiksessä on tarjolla kuumaa kahvia, kaakaota ja makkaraa," Koskinen lisää innostuneena.

Tule Mukana Liikkumaan ja Pitämään Hauskaa

Merkitse päivämäärä kalenteriisi ja tuo koko perhe viettämään liikunnallista iltaa Lahden Kisapuistoon. Kisiksen Höntsäpäivä tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja liikunnan riemua kaikille osallistujille. Nähdään Kisiksen Höntsäpäivässä!