Suuri Liikuntaseikkailu 20.4.24 klo 10-14
Julkaistu: 11.04.2024 12.50

Suuri Liikuntaseikkailu 20.4.24 klo 10-14

Suuri liikuntaseikkailu järjestetään lauantaina 20.4. klo 10–14 Suurhallissa Lahden urheilukeskuksessa. Suuri liikuntaseikkailu on ilmainen koko perheen lajikokeilutapahtuma, josta löytyy liikunnallista ja aktivoivaa puuhaa kaiken ikäisille.

Monipuolista ohjelmaa – mukana Taikuri Luttinen

Seikkailupäivässä mukana on myös Taikuri Luttinen liikuttamassa lapsia kello 11, 12 ja 13.

Tapahtuman aikana voit esimerkiksi kulkea erilaisia taito- ja seikkailuratoja, kokeilla akrobatiaa, harjoitella tarkkuuspotkua pallolla tai testata kädentaitojasi. Paikalla on myös pomppulinna. Lisäksi on vielä paljon muuta puuhaa, mikä saa lapset ja aikuisetkin innostumaan.

Yhteistyössä harrastusyhdistysten kanssa

Suuri liikuntaseikkailu järjestetään tänä vuonna jo viidettä kertaa. Järjestämme tämä suuren suosion saaneen tapahtuman yhdessä paikallisten urheiluseurojen ja harrastustoimijoiden kanssa.

Mukana tapahtuman järjestämisessä ovat: FC Kuusysi, FC Reipas, Kaleva, Lahden Ahkera, Lahden hiihtoseura, Lahden kaupunki, Lahden pyöräilijät, Lahden Taitoluistelijat, Lahden Uimaseura, Lahti Basketball Juniorit, Lahti Elite Cheer Team, Lahti Ringette, LASB, LCS Panthers, Pelicans SB, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu, Päijät-Hämeen taidemuseoyhdistys, Salpis ja Viipurin Reipas.

Tule kokeilemaan lajeja ja viettämään hauska päivä

Suuri liikuntaseikkailu on erinomainen tilaisuus viettää aktiivinen päivä kokeilemalla erilaisia lajeja ja harrastusmuotoja. Seikkailupäivän aikana voit löytää lapsellesi tai itsellesi myös uuden harrastuksen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tervetuloa mukaan!

PS. Muistakaa kauden päättäjäiset heti tapahtuman jälkeen 14:30-15:30