Naiset, Naisten Salibandyliiga

SB Pro - Pelicans   2 - 10

Arkadia halli

Hallitseva mestari SB-Pro oli liikaa Pelikaanittarille!

Ennakkoasetelman perusteella Pelikaanittarilla oli hyvä mahdollisuus jälleen kerran lähteä haastamaan hallitsevaa mestaria, kun aiemmat kaksi kohtaamista olivat menneet heidän nimiinsä.

Ensimmäisen erän viidennellä minuutilla SB Pro pääsi ylivoimalle, kun vierasjoukkueen Tiia Lahtinen otti jäähyn mailaan lyömisestä. Kotijoukkue käytti jäähyn hyväkseen ja meni Mirja Hietamäen maalilla 1-0 johtoon. Muutama minuutti myöhemmin Anu Ratevaara lisäsi SB Pro:n johdon 2-0. SB Pro otti vielä erän viimeisellä neljänneksellä jäähyn, mutta Pelikaanittaret eivät saaneet ylivoimaa hyödynnettyä.

Toinen erä oli sitten kotijoukkueen Karoliina Kujalan näytöstä, kun hän tehtaili puhtaan hattutempun erän aikana. Erää kerkesi kulua vain 24 sekuntia, kun hän pääsi jo maalin makuun. Puoli minuuttia tämän jälkeen Pelikaanittarien kuopus Sofia Mittentag kavensi tilanteen 1-3. Mutta tämä ei paljon lohduttanut, kun erän loppupuolella tilanne oli SB Pro:lle jo 7-1. Mutta neljä minuuttia ennen erän loppua vierasjoukkueen Sofia Mittentag pääsi jälleen maalin makuun alivoimalla ja kavensi tilanteeksi 7-2.

Kolmannessa erässä Pelikaanittaret yrittivät vielä taistella ilman maalivahtiakin viimeiset 9 minuuttia, mutta se ei tällä kertaa vain riittänyt. SB Pro teki vielä kolme maalia vierasjoukkueen verkkoon. SB Pro vei siis lopulta ottelun selkein numeroin 10-2.

Pelikaanittarien onnistujia olivat tänään Sofia Mittentag 2+0 sekä maalivahti Emmi Pölönen 29 torjunnallaan.

”Vauhdikas peli, jossa mentiin paljon päästä päähän. Oman pään peli oli meidän heikkous tänään. Hyvin haastettiin, mutta noin taitavan vastustajan, kun päästää maalipaikoille niin tulos on tuo”, kommentoi valmentaja Marko Virtanen.

Tämä lopputulos tarkoittaa siis sitä, että Pelicans sb:n jää runkosarjassa sijalle seitsemän ja vauhtia pitää hakea pudotuskarsinnoista, jossa vastaan tulee Lappeenrannan NST.

-SK

Tilastot
SB Pro

2 - 10

0 - 22 - 50 - 3
4'Jäähy: 2minLahtinen Tiia
20'MaaliMittentag Sofia
35'Jäähy: 2minVilenius Veera
36'MaaliMittentag Sofia
43'Jäähy: 2minMittentag Sofia