D1-poikien kausi käynnistyi
16.6.2020 21:57 Uutisointi / D1-pojat (2007)

D1-poikien harjoitusottelut Askolassa

Lahden D1-poikien kausi on käynnistynyt aktiivisesti. Kevään tauon jälkeen joukkue on treenannut lajiharjoitteita sekä fysiikkatreenejä. Porukka on lisääntynyt viime kaudesta. Yhteishenki ja tekemisen meininki ovat tälläkin kaudella joukkueen vahvuuksia. Uudet pelaajat ovat sujahtaneet nopeasti mukaan joukkueeseen.

Ensimmäiset harjoitusottelut pelattiin tiistaina 16.6. Askolassa. Ohjelmassa oli kaksi harjoituspeliä. Pelikuvioita hiottiin valmennuksen johdolla. Pelien kautta saatiin hyvää kokemusta tulevaa kautta ajatellen. Pelit olivat mukavan jännittävää seurattavaa, tilanteet vaihtelivat molemmissa otteluissa kovaa vauhtia, Erityisesti katsomossa saatiin ihailla hienoja syöttökuvioita sekä taidokasta pelinrakentamista, jonka kautta myös vastustajan maalivahti pystyttiin yllättämään.


Peli-ilme oli reipas ja aktiivinen. Nyt joukkueen matka jatkuu treenien merkeissä aina heinäkuun puoliväliin saakka. Kaksi kertaa viikosssa treenaten haetaan parasta mahdollista taisteluilmettä alkavaan kauteen.

Tervetuloa mukaan joukkueeseen kaikki uudet ja vanhat pelaajat. Kausi 20-21 on käynnistynyt!
   
Lisää uutisia
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat