SM-sarja kutsuu C-tyttöjä jälleen tällä kaudella
26.8.2020 21:05 Uutisointi / C-tytöt (2005-2006)

Viimeinen peli ja SM-sarjapaikka varmistettu. Kaikki on annettu ja hymy on herkässä.

Sarjakarsinnat olivat ekstra jännittävät tänä vuonna. Tiesimme, että vastaan tulee taitavia joukkueita ja SM-sarjapaikka tulee olemaan kovan työn ja tuskan takana. Järjestimme itse lohkomme karsinnat Salpausselkähallissa ja tämäkin toi karsintoihin, toki kotikenttäedun, mutta paljon vastuuta ja työtä vanhemmille ja talkooporukoille, jotta saimme tällaisena aikana karsinnat turvallisesti järjestettyä.

Lauantai aamuna, hallilla hääräsi jo paljon porukkaa heti yhdeksän jälkeen, kun joukkueita rupesi hallille saapumaan. Ensimmäinen peli meilläkin oli jo heti aamutuimaan ja vastaan tuli ErVi Akatemia. Voitimme pelin 8-4, joten aamu alkoi tytöillämme hyvin ja tästä oli hyvä jatkaa, ilman suurempia paineita vielä. Toisen pelin voitettuamme Crackersiä vastaan, luvuin 9-1, fiilis tietenkin parani vielä. Tankkauksien ja pienien yhteishengen kohotusleikkien jälkeen, alkoi keskittyminen päivän viimeiseen, kolmanteen peliin, vastustajina Salpa/Karhut. Peli oli tytöiltämme aivan outo, suoraan sanoen. Yhteen hiileen pelaaminen oli jäänyt johonkin unholaan ja valmentajien neuvojakaan ei osattu kuunnella pelin aikana yhtään. Johtuiko se jo kolmannen pelin väsymyksestä, painavista jaloista, yleisöstä, vai mistä... mutta lopputulos 3-5 häviö, pisti varmasti jokaisen tytön miettimään, ja valmennuksen kahta kovemmin..... sillä tilannehan oli sellainen, että sunnuntaina meidän oli voitettava kumpikin peli ja usealla maalilla. Paineet oli kovat ja niissä tunnelmissa lähdettiin kotiin lepäämään ja tankaamaan seuraavaa päivää varten.

Sunnuntai aamu koitti ja tytöt saapuivat hallille iloisin, mutta jännittynein mielin. Fiilis oli joukkueessa jo heti kohdatessa hyvä ja valmennuksen neuvojen ja pienten porkkanoiden jälkeen, lähdettiin kohtaamaan ehkä pahin vastustajamme FBC Turku. Paineet ja jännitys oli käsin kosketeltavissa, meidän oli pakko voittaa matsi vähintäänkin kahdella maalilla, mutta kaikilla oli luotto tyttöihin ja peli alkoi. Ja sehän olikin huikean jännittävä ja katsojat saivat todistaa todella taidokasta peliä, kummaltakin joukkueelta. Kaikki keskittyivät täydellisesti peliin, Jounin ja Renaten ohjeita noudatettiin erittäin hyvin ja tytöt tekivät upeat kaksi maalia pelin aikana ja puolustivat, maalivahdin apuna, nollapelin meidän päätyyn. Eli lopputulos 2-0 meille ja halli repesi suosionosoituksiin pelin jälkeen. Hallissa oli pelin aikana huikea tunnelma, kun joukkueita kannustettiin ja tytöt pelasivat kylmän rauhallisesti, ilman suurempia virheita, palloa kummankin päätyyn vuorovuoroin. Pelin jälkeen ruokailu ja kotiin lepäämään, sillä viimeinen pelimme oli vasta tuntien päästä. Viimeinen peli oli PyY:tä vastaan ja voitimme sen 12-0, ja vihdoinkin pystyimme iloitsemaan SM-sarjapaikasta, jäädessämme lohkomme kakkoseksi.

Kiitos kaikille apuna olleille, talkoolaisille, koti-joukoille, seuralle ja vastustajille. Karsinnat menivät järjestelyidenkin osalta hyvin ja saimme niistä paljon kiitosta muilta joukkueilta. Nyt on meillä taas paljon motivaatiota jatkaa harjoittelua kovia SM-sarjapelejä varten. Erittäin mukavaa on jatkaa pelaamista tuttujen joukkueiden ja heidän valmentajien ja toimihenkilöiden parissa ja odotamme kaudesta tulevan erittäin jännittävä ja hyvätasoinen, pelien kannalta. Hyvää alkusyksyä kaikille kannattajillemme ja toivottavasti näemme teitä useasti peleissämme.


   
Lisää uutisia
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat