C-tyttöjen SM-pelit jatkuivat Mosahallissa, Helsingissä
Julkaistu: 09.11.2020 00.00

Tänä sunnuntaina joukkueemme suuntasi Helsinkiin, pelipaikkana tuttuakin tutumpi Mosahalli. Päivän ensimmäisessä pelissä oli vastassa SaiPa. Alkulämpällä huokui iloinen tunnelma ja valmistauduimme hyvin kohtaamaan vastustajat. Ensimmäisessä erässä peli lähti käyntiin meidän osalta maalipaikkojen ja viimeistelyn suhteen huonosti. Kymmenen pelatun minuutin jälkeen vastustaja näyttikin sitten meille miten niitä maaleja oikein tehdään. Ensimmäinen erä päättyi lukemiin 0-1. Toisessa erässä pelimme alkoi pikkuhiljaa parantua, joka näkyi myös tulostaululla. Ajassa 26.03 Sanni laittaa vastustajan verkot heilumaan Jennin syötöstä. Toisesta erästä ei olekaan sen kummempia kommentteja. Kolmas erä olikin paljon maalirikkaampi molemmin puolin. Meidän toinen maali tehdään, kun tulostaulu näyttää 34.21. Maalintekijänä Bea ja Laura syöttäjänä.Tästä maalista ei kulu minuuttiakaan, kun Bea jälleen kasvattaa maalitiliään tällä kertaa Emilian syötöstä. Kahden minuutin jälkeen tästä koittaa meidän alivoima, kun meidän pelaajamme lähtee istumaan penkille. Ylivoimalla SaiPa kaventaa tilanteen lukemiin 3-2. Loput pelistä onkin meiltä hyvää taistelua ja pelaamme palloa järkevästi. Harmillisesti 27 sekuntia ennen loppua SaiPa tasoittaa 3-3 kuudella kenttäpelaajalla. peli päättyykin näihin lukemiin. Tulos jäi tottakai hieman harmittamaan, varsinkin, kun meillä oli monta hyvää maalipaikkaa. Tähän mainittakoon pelin kaksi ylärimaa ja yksi tolppa. Piste on kuitenkin aina piste ja itse pelaamisesta jäi hyvä fiilis.

Välipalan ja kiihkeän pelailun jälkeen aloimme valmistautumaan peliin Northern Starsia vastaan. Hyvien lämpöjen jälkeen kentälle ja pallo keskiympyrään. Ensimmäinen erä oli molemmilla joukkueilla maaliton. Erässä oli kuitenkin hyvää tekemistä tytöiltä. Toisessa erässä Northern Stars aloittaa maalien tekemisen. Norssin maalin jälkeen ei kestä kauaakaan, kun pallo on vastustajan moken selän takana. Eli siis ajassa 21.33 Elsa T tekee Sannin syötöstä. Tämä jääkin valitettavasti meidän ainoaksi maaliksi tämän pelin osalta. Ennen erän loppua Northern Stars tekee maalin ja tilanne on täten 2-1. Kolmannessa erässä väsymys alkoi hieman painamaan jaloissa, josta Norssi rokottaa ja tekee kuusi minuuttia erän alkamisen jälkeen maalin. Pian tämän jälkeen pääsemme kokeilemaan ylivoimaakin, mutta valitettavasti emme saa tehtyä maalia. Northern Stars tekee vielä erässä viimeisen maalinsa, jättäen tulostaululle lukemat 4-1. Peli oli jälleen hyvää taistelua ja oli turhauttavaa ettemme saaneet maaleja, vaikka kovasti sitä yritimmekin.

Tällä kertaa meille tarttui Mosalta matkaan siis yksi piste. Sarjataulukossa olemme tällä hetkellä sijoittuneet kuudensiksi. Palailemme Lahden Suurhallille hiomaan kuvioita seuraaviin peleihin, jotka pelataan 28.11. Mynämäen HaNi-hallilla. Hanilla vastassa on Tampereen Classic ja Kokkolan Nibacos. Kiitos tämän viikonlopun pelien järjestäjille ja vastustajajoukkueille.

Tekstin kirjoitti yksi pelaajistamme, Sara Kivinen ja kuvan nappasi Kati Töyrylä.