Sporttipollari kävi vetämässä P8-joukkueelle treenit
P8 (2014)Julkaistu: 13.11.2021 14.27

Sporttipollari kävi vetämässä P8-joukkueelle treenit

Yksi P8-joukkueen tämän kauden yhteistyökumppaneista on Sporttipollarin Katri Rosti. Katri kävikin vetämässä pojille treenit, jossa käytiin paljon läpi ihan uusia harjoitteita. Harjoituksissa keskityttiin mailan- ja pallonkäsittelyyn, nopeuteen, koordinaatioon ynnä muuhun, joka on pelaamisen kannalta tärkeää, mutta johon ei aina tule kiinnitettyä niin paljon huomiota normaaleissa harjoituksissamme.

Katri on itse entinen liigapelaaja, jolta löytyy palkintokaapista muun muassa naisten Salibandyliigan SM-hopeaa, SM-pronssia ja kolme Suomen Cupin mestaruutta. Pelaajauransa jälkeen hän on jatkanut lajin parissa liigavalmentajana Sipoon ÅIF:ssa, Nurmijärven SP-Prossa ja tällä hetkellä hän on hallitsevan mestarin, PSS:n fysiikkavalmentaja.

Valmentajana Katrilta löytyy vastaavasti kaksi liigamestaruutta ja kaksi Suomen Cupin mestaruutta, sekä kassikaupalla tietysti himmeimpiä SM-mitaleja. Katri on luvannut tulla aina silloin tällöin kauden aikana vetämään pojille erityyppisiä treenejä, joissa keskitytään enemmän koordinaatioon, nopeuteen, mailan- ja pallonkäsittelyyn ynnä muuhun vastaavaan.

Käys kurkkaa lyhyt tiivistys alla olevasta videosta Katrin vetämistä treeneistä!