Nuorten kesätyötarinoita
Julkaistu: 08.08.2022 09.46

Nuorten kesätyötarinoita



Onni,
Minusta oli todella mukavaa olla töissä Pelicansilla ohjaamassa lasten kesäleiriä. Oli erityisen kivaa työskennellä itelle mieluisan aiheen parissa. Sain leiriltä paljon uusia ystäviä ja tärkeitä oppeja lasten kanssa toimimiseen ja töiden tekemiseen. Opin myös paljon työelämään liityviä tärkeitä taitoja kuten aikatauluissa pysymistä, oma aloitteisuutta ja muiden ihmisten kanssa toimimista. Oli hienoa päästä mahdollistamaan hyvä leirikokemus leiriläisille.


Riku,
Säbäleirillä kesätöissä oleminen oli tosi hauskaa. Työskentely salibandyn ja lasten parissa tuntui todella mukavalta. Työkaverit olivat erittäin mukavia ja työhön kuului monipuolisia asioita.


Tuulia,
Olin kaksi viikkoa kesätöissä Pelicans sb:llä apu-ohjaajana. Alkukesän ensimmäinen leiri meni lasten ohjaamisen opettelussa, kun se oli ensimmäinen ohjaamiskokemukseni. Toinen viikko oli tutumpaa ja helpompaa, kun tiesi mitä on luvassa. Oli rennompi tutustua lapsiin ja ohjaajiin, kun porukkaa oli vähemmän verrattuna ensimmäiseen leiriin. Kaikki oli kiinnostavaa, uutta ja hauskaa. Molemmilta leireiltä sain hyviä kokemuksia ohjaamisesta ja lasten kanssa olemisesta. Nämä viikot auttoivat tulevaisuuteni ammatin valitsemisessa, kun sai kokea mahtavia hetkiä lasten kuten myös ohjaajien kanssa.


Noora,
Tykkäsin molemmista kesän leireistä paljon ja opin myös uutta lasten kanssa toimimisesta. Tulin hyvin toimeen lasten kanssa ja työt sujuivat ongelmitta. Leireillä oli myös tosi hauskaa ja suurinosa tuntui viihtyvän. Ajattelin myös, että tulevaisuudessakin olisi kiva olla mukana lasten kesäleireillä ja harrastustoiminnassa ylipäätään.



ISO kiitos kaikille 12 kesätyöntekijälle!