Pelicans SB P10 näytti kyntensä Kouvolassa – Kova taistelu sarjan kärkijoukkuetta vastaan
P10 (2014)Julkaistu: 07.02.2024 17.48

Pelicans SB P10 näytti kyntensä Kouvolassa – Kova taistelu sarjan kärkijoukkuetta vastaan

Pelicans SB P10-joukkue matkasi sunnuntaina 4.2.2024 Kouvolan Lyseon Liikuntahallille osallistuakseen Kaakkois-Suomen P11-haastajasarjan otteluihin. Päivä tarjosi jännitystä, iloa ja näyttäviä suorituksia, kun joukkue kohtasi kolme vastustajaa ja osoitti jälleen kerran pelitaitojensa terävyyden.

Ensimmäisessä ottelussa Pelicans kohtasi Sudet SB mustan, joka kaatui vakuuttavasti lukemin 6-0. Tämä voitto antoi joukkueelle vahvan startin päivään, ja pojat jatkoivat samalla energialla seuraavaan kohtaamiseen. Hatsina valkoinen ei pystynyt pysäyttämään Pelicansin vyörytystä, ja tulostaulu näytti ottelun päätteeksi 9-3 Pelicansin hyväksi.

Päivän kruunasi tiukka kamppailu Sudet SB Kingsiä vastaan, joka on tunnettu yhtenä sarjan kovimmista joukkueista. Ottelu alkoi Sudet SB Kingsin kolmella nopealla maalilla, mutta Pelicans ei antanut periksi. Joukkueenjohtaja Toni Degerlund kuvaili ottelua: "Vaikka ottelu meni lukemien perusteella Susille, niin pojat hallitsivat valtaosan peliä ja antoivat kunnon haasteen Susille, joka ei saanut voittoaan helpolla." Sudet SB Kingsin valmennuskin tunnusti Pelicansin nuorten pelaajien kovuuden ja taistelutahdon ottelun jälkeen.

Degerlund jatkoi: "Erinomainen esitys pojilta. Kahdesta ottelusta selvät voitot ilman jossitteluja ja kovaa tekemistä kentällä." Hän korosti myös joukkueen nuoruutta ja kykyä haastaa vanhempia pelaajia: "Pojathan ovat tässä sarjassa pääsääntöisesti vuotta nuorempia kuin sarjan muut pelaajat."

Pelicans SB P10:n seuraavat haasteet odottavat Kärkölän Liikuntahallissa 25.2.2024, jossa joukkue kohtaa jälleen Sudet SB Starsin, Sudet SB mustan ja Sudet SB Kingsin. Joukkueenjohtaja Degerlund ja koko Pelicansin valmennustiimi ovat luottavaisia joukkueen kyvyistä ja odottavat innolla tulevia otteluita.

Pelicans SB P10 on osoittanut kerta toisensa jälkeen, että heillä on kykyä, tahtoa ja yhteishenkeä haastaa ja voittaa. Kouvolan turnaus oli jälleen yksi todiste joukkueen kasvusta ja kehityksestä. Seuraavat ottelut tarjoavat uusia mahdollisuuksia näyttää kyntensä ja jatkaa kehittymistä salibandyn parissa.