Pelicans SB P10 osallistui Kaakkois-Suomen P11-Haastajasarjan otteluihin Kouvolassa
Julkaistu: 07.02.2024 17.48

Pelicans SB P10 osallistui Kaakkois-Suomen P11-Haastajasarjan otteluihin Kouvolassa

Pelicans SB P10 osallistui Kouvolan Lyseon Liikuntahallilla pidettyihin Kaakkois-Suomen P11-haastajasarjan otteluihin sunnuntaina 4.2.2024. Päivän aikana joukkue kohtasi kolme vastustajaa ja näytti taitojaan eri peleissä.

Ensimmäisessä ottelussa Pelicans SB P10 kohtasi Sudet SB mustan, joka päättyi Pelicansin voittoon 6-0. Tämä antoi joukkueelle positiivisen alun päivälle. Seuraavassa pelissä vastassa oli Hatsina valkoinen, ja Pelicans voitti tämän ottelun 9-3.

Päivän päätti ottelu Sudet SB Kingsiä vastaan, joka on tunnustettu yhdeksi sarjan vahvimmista joukkueista. Sudet SB Kings sai ottelun alussa tehtyä kolme nopeaa maalia, mutta Pelicans pyrki vastaamaan haasteeseen. Joukkue osoitti pelissä kykyä hallita peliä ja antoi Sudet SB Kingsille tiukan vastuksen. Sudet SB Kingsin valmennus myönsi Pelicansin pelaajien osoittaneen kovaa taistelutahtoa ottelun aikana.

Valmennuksen mukaan Pelicansin suoritus päivän aikana oli vahva, ja joukkue saavutti kaksi voittoa. Valmennus mainitsi myös, että Pelicansin pelaajat ovat sarjassa usein vuotta nuorempia kuin muut pelaajat, mikä korostaa heidän saavutustaan.

Pelicans SB P10:n tulevat ottelut pidetään Kärkölän Liikuntahallissa 25.2.2024, jossa joukkue kohtaa jälleen useita Sudet SB:n joukkueita. Joukkueenjohtaja ja valmennustiimi ovat optimistisia joukkueen suorituskyvystä tulevissa peleissä.

Kouvolan turnaus oli merkittävä Pelicans SB P10:lle, näyttäen joukkueen kykyjä ja kehitystä. Tulevat ottelut tarjoavat lisää tilaisuuksia kehittyä ja osoittaa taitoja salibandyn parissa.