D2-pojat taistelevat huomenna mestaruudesta Kontiolahdella!
Julkaistu: 12.04.2019 00.00

D2-pojat taistelevat huomenna mestaruudesta Kontiolahdella!

D2-pojat päättävät huomenna kautensa Kaakkois-Suomi/Savo-Karjala alueloppuhuipentumassa. D2-pojat selvittivät tiensä aluehuipentumaan voittamalla ensin oman alkusarjansa Kaakkois-Suomen lohko 1 lähes puhtaalla pelillä, ainut tappio alkusarjassa tuli Sysmäläiselle BB-88:lle lukemin 7-4. Alkusarjassa pelattiin yksinkertainen sarja ja pelejä kertyi yhteensä viisi.

Kaakkois-Suomi/Savo-Karjalan yhteisessä jatkolohko A:ssa pojat sijoittuivat kolmanneksi ja tämä tiesi pääsyä huomiseen loppuhuipentumaan. Jatkolohkossa pelattiin kaksinkertainen sarja ja neljästätoista ottelusta Pelikaanipojat kairasivat 9 voittoa ja kärsivät 5 tappiota.

Huomenna pojat kamppailevat finaaliin pääsystä Imatran Voima Turbiineja vastaan. Otteluvoitot joukkueiden kesken menivät jatkolohkossa tasan, kun Pelikaanipojat voittivat keskinäisen ottelun joulukuussa 0-7 ja Voima Turbiinit voi toisen kamppailun nimiinsä helmikuussa niukasti 1-3. Luvassa on siis varmasti tiukkaa kamppailu ja finaalipaikan voi saavuttaa kumpi joukkue tahansa. Toisessa välieräparissa ovat vastakkain LeBa -96 Lehmosta ja Josba Joensuusta.

Tsemppiä kovasti pojille!


Tulosseurantaan tästä


Kuva: Henna-Riikka Hurtig

-SK

Seuran uusimmat