C1-pojat taistelivat karsintojen 2. vaiheessa
Julkaistu: 04.09.2019 00.00

Lauantaina pelattiin lohkovaiheessa kaksi ottelua, joista molemmista pojille tuli harmittava tappio.

Sunnuntaina pelattiin pudotuspeli, jossa vastaan tuli M-Team.

Ensimmäinen erä päättyi tasatilanteeseen 2-2. M-Team oli jo 0-2 johdossa, mutta Pelicansin pojat onnistuivat tasoittamaan ottelun. Ensimmäisen maalin iski Arttu Ahokas ja syöttäjänä Janne Vainio. Toisessa maalissa tekijänä Juho Maukonen ja syöttäjänä Nuutti Anttila.

Toisen erän C1-pojat aloittivat hyvin ja ajassa 23:53 siirtyivät 3-2 johtoon Karo Kantola maalatessa Otto Salosen syötöstä. Heti perään ajassa 24:00 tuli seuraava onnistuminen, kun Eeli Myllynen onnistui laittamaan pallon verkkoon Arttu Ahokkaan passista. Ottelu 4-2 Pelicansille. Toisen erän loppu puoliskolla M-Team onnistui menemään johtoon. Toinen erä päättyi tiukkaan tilanteeseen 4-5.

Kolmannessa erässä Pelicansin pojat tasoittivat ajassa 46:48 tilanteeksi 5-5, maalintekijänä jälleen Eeli Myllynen ja syöttäjänä Karo Kantola. Kolmannen erän loppu puoliskolla M-Team karkasi 3 maalin johtoon ja Pelicans SB:n pojat yrittivät kavennusta ilman maalivahtiakin. Ottelun lopullinen tulos oli 5-10.

C1-pojilta hyvää taistelua. Kausi jatkuu C1-poikien ja B-poikien osalta aluesarjassa ja A-poikien kausi jatkuu 2. divarissa.