Miesten edustuksen harjoituspelit jatkuvat
Julkaistu: 09.09.2019 00.00

Edustus kohtaa Blackbirdsin torstaina Lahdessa klo 18:30. Vieraspeli Keravalla päättyi kotijoukkueen voittoon. Pelicans teki ensimmäisen maalin ajassa 0:16, mutta jo 0:29 peli oli tasan. Ottelu sai siis erikoisen alun. Ensimmäinen erä oli muuten molemmilta joukkueilta tarkkaa ja hyvääkin peliä. Timo Kahila ja Tuomas Harmaala osuivat ja erä päättyi 2-2. Lisäksi Santtu Lehto ja Joni Knabe kolisuttelivat maalin kehikkoa. Toisessa erässä monista Pelicansin maalipaikoista onnistui vain Matti Virtanen tilanteeksi 3-3. Erän loppupuolella isännät karkasivat 5-3 johtoon.

Kolmannen erän alussa Jan-Erik Haula aavisti vastustajan virheen ja kavensi tilanteeksi 5-4. Erän puolivälissä viheltämättä jääneen mailaan lyönnin jälkitilanteesta kotijoukkue sai maalin. Sen jälkeen Matti Virtanen toi Pelicansin vielä kerran maalin päähän, mutta erän lopussa Blackbirds hyödynsi pari ns. nukahdusta Pelicansin päädyssä ja teki loppulukemat 8-5. Pelicans sai lopussa hyvää painetta vastustajan maalille ilman maalivahtia 6/5-pelissä. Ajassa 58:55 kotijoukkueelle tuomitun ottelun ainoan jäähyn jälkeen Pelicans pääsi harjoittelemaan 6/4-peliä, mutta hyvä ratkaisut jäivät puuttumaan.

Kahden harjoituspelin jälkeen tehotilaston kärjessä jatkaa odotetusti Matti Virtanen 3+3. Matti Viljanen, Timo Kahila ja Santtu Lehto ovat kirjauttaneet 2+1. (+/-) -tilastossa plussalla on harjoituspelien ykköskenttä.

Teksti: Esa Lavonen