Pelicans SB:n miehet loistivat Suomen Cupissa
Julkaistu: 31.08.2023 13.12

Pelicans SB:n miehet loistivat Suomen Cupissa

Mäntyharjulla pelatussa miesten Suomen Cupin avausottelussa Pelicans SB:n miesten edustusjoukkue näytti, että kesän harjoitukset ovat tuottaneet tulosta. Miehet jyräsivät Savitaipaleen Urheilijat (StU) maanantaina 12-1. Eräjakaumat 4-0, 1-1 ja 7-0 kertovat siitä, että pelicansilaiset ottivat ottelun hallintaansa alusta alkaen ja pitivät otteensa loppuun saakka. Henri Silfsten oli Pelicansin tehokkain pelaaja merkaten tehot 0+6=6. Eemeli Björninen ja Jere Kalojärvi näyttivät myös tehokkuutensa tehoilla 3+1=4 ja 3+0=3.

Toisessa ottelussa Pelicans SB kohtasi Mikkelin Hatsinan, ja jälleen voitto kirjattiin lahtelaisten nimiin selkein 8-1 lukemin. Björninen jatkoi vahvaa esitystään ja oli joukkueen tehokkain pelaaja (2+3=5). Tämä voitto vahvisti pelicansilaisten asemaa ja osoitti, että joukkue on valmis haastamaan minkä tahansa vastustajan.

Päävalmentaja Tero Turpeinen oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen.
- Lähdettiin hakemaan ensimmäisiä yhteisiä pelejä ja onnistuimme.
- Uuden pelitavan sisäänajo alkoi ja vaikka pelitavassa on vielä hiomista, olen tyytyväinen siihen, missä olemme nyt.
Turpeinen kehotti myös faneja saapumaan seuraaviin peleihin.
- Tulkaahan 9.9. Salpausselkähalliin katsomaan uudistunutta Pelikaani nippua!

Miesten seuraava ottelu pelataan 9.9. Salpausselkähallissa, jossa Pelicans SB kohtaa savonlinnalaisen Top Teamin. Voitolla he pääsevät haastamaan Hatsina-Voima ottelun voittajan. Myös Turkoosin yhteisön Pelicans-päivä on merkittävä tapahtuma kalenteriin. Se järjestetään 17.9. Lahti Energia Areenalla. Tulevat ottelut ovat ratkaisevia Pelsujen miehille, sillä panoksena on paikka Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle. Jännitystä ja laadukasta salibandya on siis luvassa!