Pelicans SB:n Talvilomaleiri Tarjoaa Säbäelämyksiä Junnuille
Päijät-Hämeen Salibandyseura ryJulkaistu: 20.02.2024 16.05

Pelicans SB:n Talvilomaleiri Tarjoaa Säbäelämyksiä Junnuille

Pelicans SB järjestää jälleen kerran innokkaille salibandyjunnuille ikimuistoisen talvilomaleirin. Tämä jo perinteeksi muodostunut leiri kokoaa yhteen 2014-2016 syntyneet juniorit Paavolan Kampukselle, tarjoten heille kolme päivää täynnä säbätekniikkaa, taitoharjoitteita ja ennen kaikkea hauskanpitoa.

Leirin Tiedot Lyhyesti:

  • Kenelle: 2014-2016 syntyneille junioreille
  • Missä: Paavolan Kampuksen liikuntasalissa, Terijoenkatu 3, 15140 Lahti
  • Milloin: Ma 26.2. - Ke 28.2.2024 klo 9.00-12.00
  • Hinta: 40,00€

Leirille on jo ilmoittautunut hieno määrä innokkaita nuoria, ja ilmoittautuminen on auki perjantaihin 23.2. mennessä. Vielä ehtii siis mukaan tähän unohtumattomaan kokemukseen!

Kehittävää ja Kivaa Tekemistä Lomaviikolle

Pelicans SB:n harrastevastaava Samuli Paalanen kertoo leirin tavoitteesta: "Pääpointtina on järjestää kehittävää ja kivaa tekemistä lajin parissa niille, jotka eivät ole lomamatkoilla jne." Paalanen korostaa, että leiri tarjoaa mainion mahdollisuuden viettää talvilomaa aktiivisesti ja oppia uusia taitoja salibandyn parissa.

Salppurinkisojen Järjestelyiden Vuoksi Uusi Paikka

Tänä vuonna leiri järjestetään Paavolan Kampuksella, joka tarjoaa hienot puitteet leirille. "Salppurinkisojen järjestelyiden vuoksi leiri pidetään tällä kertaa Paavolan Kampuksella," Paalanen valottaa leirin sijaintivalintaa.

Ohjaajina Seuran Työntekijät

Leirin ohjelmaan kuuluu monipuolisia säbätekniikka- ja taitoharjoitteita sekä pelaamista, kaikki hyvässä ilmapiirissä ja kokeneiden ohjaajien johdolla. "Ohjaajina toimivat seuran työntekijät," Paalanen lisää, mikä takaa laadukkaan ja turvallisen ohjauksen kaikille osallistujille.

Ilmoittaudu Nyt!

Älä anna tämän tilaisuuden lipua ohi! Varmista paikkasi Pelicans SB:n talvilomaleirillä ja koe unohtumattomia hetkiä salibandyn parissa. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät Pelicans SB:n kotisivuilta: Pelicans SB - Talvilomaleiri.

Tule mukaan viettämään aktiivista ja hauskaa talvilomaa Pelicans SB:n kanssa!