Naisilla edessä loppusarja Kontiolahdella. Panoksena nousu 1. divisioonaan
Julkaistu: 20.03.2024 10.57

Naisilla edessä loppusarja Kontiolahdella. Panoksena nousu 1. divisioonaan

Naisten joukkue pelasi huikean suomisarjan turnauksen 9.3. Myllypurossa ja turnauksessa otettujen voittojen ansiosta joukkueen matka jatkuu lauantaina 23.3. Kontiolahdella pelattavaan suomisarjan loppusarjaan tavoittelemaan nousua 1. divsioonaan. Tähän turnaukseen mukaan päässeet on jaettu kahteen kolmen joukkueen lohkoon ja Pelicansin kanssa samassa lohkossa ovat FB Factor ja Häme Stars. Ensin kello 12:00 alkavassa ottelussa kohdataan turnauksen järjestävä joukkue FB Factor ja toisessa kello 14:15 alkavassa ottelussa kohdataan Häme Stars. Toisen lohkon joukkueet ovat ISB Ilmajoelta, MIG Tampereelta ja SalBa Raumalta. Lohkojensa kaksi parasta joukkuetta jatkavat sunnuntaille ja kolmanneksi jääneiden pelit viikonlopun osalta päättyvät ja jatkuvat Suomisarjassa myös ensi kaudella. Sunnuntain peleissä lohkojensa ykköset kohtaavat toisensa ja voittaja nousee suoraan 1. divisioonaan ja otteluparin häviäjä jatkaa myöhemmin pelattaviin divarikarsintoihin. Lohkojensa kakkoset kohtaavat niin ikään toisensa. Otteluparin voittaja jatkaa matkaansa divarikarsintoihin ja häviäjän pelit päättyvät ja joukkue jatkaa Suomisarjassa ensi kaudella. Häme Stars on kohdattu tällä kaudella kahdesti ja voitot ovat Pelicansille 2-1 näistä peleistä. FB Factoria vastaan ei tällä kaudella ole pelattu. Jännittävä viikonloppu on luvassa.

Joukkueen kapteeni Fanni Kettunen kommentoi tulevaa seuraavasti. Pelaamaan lähdetään tosi innokkain ja odottavaisin mielin. Edellisistä peleistä otetaan mukaan työteliäs, luottavainen asenne ja säilytetään sama pelirauha. Peli kerrallaan halutaan, taistellaan, tehdään parhaamme ja katsotaan mihin se riittää!

Valmennuksen puolelta Markus Rasanen analysoi lauantain vastuksia tähän tapaan. Kun ohjelma tuli, niin vähän jo ajatusta siirretty Kontiolahden peleihin. Mitä jutellut seuran T18 koutsin Mikko Koskelan kanssa factorista ja hänen näkemystä seurasta on varmasti ajatus, että liikkuva ryhmä sieltä tulee meidän kimppuun. Häme Stars tutumpi joukkueista ja mitä nähty on myös ylhäältä karvaava ja liikkuva sekä kokenut joukkue. Varmasti otteluiden kamppailupelaaminen ja liikkuminen on avain asemassa. Lähdetään hyvin mielin kiusaamaan vastustajia ja pelien jälkeen nähdään miten onnistuttu.

Tsemppiä matkaan joukkueelle ja voittoja hakemaan!

Artikkelikuvat: Tomin Urheilukuvat