Pelicans SB T21 taipui jatkoajalla PSS:lle tiukassa taistossa - sarja jatkuu Porvoossa
NaisetJulkaistu: 30.03.2024 17.36

Pelicans SB T21 taipui jatkoajalla PSS:lle tiukassa taistossa - sarja jatkuu Porvoossa

Lauantain pudotuspeliottelu Pelicans SB:n ja Porvoon Salibandyseuran (PSS) välillä tarjosi salibandyn ystäville kaiken, mitä jännittävästä playoff-ottelusta voi toivoa. Hollolan Salpahallissa käyty kamppailu venyi jatkoajalle, jossa PSS onnistui lopulta iskemään ratkaisevan osuman, nappaamaan voiton lukemin 4-3 JA (1-0, 1-2, 1-1) ja siirtymään ottelusarjassa 1-0 johtoon.

Pelicans SB:n pelaajat näyttivät ottelussa kykynsä ja taistelutahtonsa. Miisa Turunen loisti kentällä kahdella maalillaan, ja Henna Piironen lisäsi Pelicansin maalisaldoa yhdellä osumalla. Bea Taipale ja Elsa Holopainen tarjosivat arvokkaita syöttöjä, jotka auttoivat joukkuetta pysymään pelissä mukana.

Vastustaja PSS näytti kuitenkin vahvuutensa, etenkin Matilda Holmströmin johdolla, joka vastasi kahdesta joukkueensa maalista. Alina Söderström ja Aada Heikkinen osallistuivat myös maalintekoon, tuoden lisäpaineita Pelicansin puolustukselle.

Pelicans SB T21-joukkueen vastuuvalmentaja Markus Rasasen mukaan ottelu tarjosi vauhdikkaita tilanteita, mutta myös haasteita.
– Hyvä peli, jossa oli vauhdikkaita tilanteita puolin ja toisin. Varmaan hiukan hankala molemmille tämä alusta, joka ei ollut ihan optimaalinen salibandyn pelaamiseen, Markus Rasasen kertoi.

Rasanen kehui joukkueen kokonaistaistelua, mutta totesi, että karvauspelissä on parannettavaa.
– Meidän joukkueen kokonaistaistelu oli hyvää tässä pelissä ja loppua kohden se vain parani. Karvauspelissä jäi kuitenkin parannettavaa, ja sitä meidän pitää parantaa, jos meinaamme PSS:n voittaa tässä sarjassa, Rasasen kertoi.

Ottelusarja jatkuu sunnuntaina Porvoon Aurorassa, ja Pelicans SB lähtee taistelemaan voitosta, jotta he pääsevät jatkamaan sarjaa kotikentällään Lahdessa.
– Nyt pitää vain ottaa voitto sunnuntaina Porvoosta, ja sen jälkeen päästään taas jatkamaan sarjaa täällä Lahdessa, ei se sen kumpaa ole, Rasasen kertoi optimistisesti.

Jos Pelicans SB onnistuu tasoittamaan ottelusarjan Porvoossa, kolmas ja ratkaiseva ottelu pelataan tiistaina Salpausselkähallissa Lahdessa. Voitosta huolimatta valmentaja Rasasen mukaan pelin jälkeen tunteet ovat ristiriitaiset.
– Harmi tietysti, että voitto karkasi ihan loppumetreillä, mutta tarjottiinhan tässä jännitystä koko rahan edestä, Rasasen sanoi lopuksi, valmiina seuraaviin haasteisiin.